JUNTS PER FAURA DEMANA LA CREACIÓ DE PARCS INCLUSIUS I L’ADAPTACIÓ DELS PARCS MUNICIPALS A PERSONES AMB DIVERSITAT FUNCIONAL

0
393

Comunicat Junts per Faura

El grup municipal de Junts per Faura ha presentat 4 mocions per al ple que se celebrarà el proper 30 de setembre. La formació d’esquerres demana un estudi per adaptar els espais d’oci i els edificis públics municipals a les persones amb diversitat funcional. A més la proposta demana la creació d’entorns inclusius en espais com ara Parcs infantils i edificis municipals, incloent mesures concretes com puga ser facilitar l’accessibilitat, incorporar bancs inclusius per a persones amb cadires de rodes o posar cartells de lectura fàcil, entre d’altres. En paraules del portaveu de la coalició valencianista Domènec Garcia «L’atenció a la diversitat dels habitants d’un poble és una obligació que té l’ajuntament per fer dels seus habitants persones amb benestar, salut i felicitat. Per això portem aquesta moció, per col·laborar amb la millora del nostre poble i el nostre entorn en aquest sentit».

La segona moció  té relació amb l’emergència climàtica i insta l’Ajuntament de Faura a apostar decididament per inversions ambientalment sostenibles, assolir el ple autoconsum energètic 100% renovable i una mobilitat sostenible «en una decidida aposta per la conservació i el manteniment del nostre entorn», afirmen fonts de Junts per Faura.

A més des de Junts per Faura han presentat una moció per dur a terme, conjuntament amb la resta de pobles que limiten amb el nostre terme, la senyalització de les sendes i dels camins rurals, de manera que es facilite i es millore el manteniment d’aquest patrimoni històric i natural de la nostra comarca i del nostre poble.

L’última moció de Junts per Faura insta al plenari a adherir-se a la Declaració Institucional de l’Ajuntament de Sagunt pel manteniment i la millora de les nostres platges. En paraules del regidor de la coalició José Cerezo «aquesta declaració no va en contra de ningú, sol demana que es treballe conjuntament en la regeneració de  totes les platges del nostre entorn i no sol en una».

Per una altra banda, Junts per Faura ha promogut una Declaració Institucional en solidaritat amb els territoris afectats per la gota freda per a ser estudiada i firmada per tots els grups municipals.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí