FAURA ACULL UNA NOVA EDICIÓ DE LA RUTA DE LA TAPA AMB SABOR A PREFIRA

0
306

El recorregut gastronòmic, que se celebrarà els dies 24 i 25 de novembre, retorna als seus orígens

La tan esperada Ruta de la Tapa de Faura torna enguany a la seua essència i precedirà a la Fira, que se celebra, com cada any, el primer diumenge de desembre. Així, aquest recorregut gastronòmic es durà a terme els dies 24 i 25 de novembre, entre les 18:00 i les 21:00 hores, oferint als veïns i visitants l’oportunitat de gaudir d’exquisites tapes acompanyades d’una beguda per tan sols 3 euros.

Quatre establiments locals participaran en aquesta experiència culinària: la pizzeria Al’Dente, El Galliner, Tasca Naque i La Vidrieria, que de ben segur  prepararan propostes gastronòmiques úniques per a delectar als paladars més exigents.

Els i les participants que completen la Ruta de la Tapa tindran l’oportunitat d’entrar en el sorteig de 8 vals de 50 euros cadascun. Per a participar, hauran de presentar la «Rutapa», un document que caldrà que segellen en tots els locals. Cada establiment sortejarà dos vals i els i les afortunades hauran de gaudir dels seus premis en el bar on hagen estat seleccionats. A més, entre totes les persones participants se sortejarà una cistella Premium, patrocinada per Sagunto Distribución.

Els i les amants de la bona gastronomia també tindran l’oportunitat de triar la «Millor Tapa» i la «Tapa Més Original». De manera que, amb els seus vots, podran participar activament en l’elecció dels plats més destacats.

Amb aquesta nova edició de la Ruta de la Tapa, l’Ajuntament de Faura busca fomentar el consum en els bars i restaurants locals, contribuint a dinamitzar l’economia del municipi i creant una experiència inoblidable per a residents i visitants no sols de Les Valls, sinó també de la resta d’El Camp de Morvedre.

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí