UNA BOLA DE NEU GEGANT SERÀ LA PECULIAR BÚSTIA REIAL DE FAURA

0
299

La programació de festes es completarà amb la tradicional baixada dels Reis al poble, la vesprada del dia 5 de gener

Al mes de gener els protagonistes indiscutibles dels últims dies de les vacances de Nadal són els Reis Mags. Però, abans de la seua arribada, Faura farà servir un element novedós perquè els més menuts envien les seues cartes. Amb eixe objectiu, el dissabte, 4 de gener, de 17 a 20 hores, s’instal•larà a la plaça mestre Enric Garcés una bola gegant de neu que contindrà en el seu interior una bústia reial, de manera que tots els xiquets i xiquetes que vulguen que els Reis d’Orient reben la seua llista amb tot el que han demanat hauran d’entrar en la bola. Una atracció diferent i divertida que de ben segur no deixarà indiferent ningú.

La vesprada del diumenge, 5 de gener, tindrà lloc la baixada dels Reis al poble, que acabarà a la mateixa plaça amb l’entrega de regals. Aquestos hauran d’haver-se deixat a l’ajuntament entre el dijous, 2 de gener, i el dissabte,4, en el següent horari: el dijous, d’11 a 14 hores; el divendres, d’11 a 14 i de 17 a 20h; i el dissabte, d’11 a 13 hores.

ACTIVITATS ESPORTIVES NADALENQUES I NADAL A LA BIBLIO

D’altra banda, per contribuir a una efectiva conciliació familiar-laboral, l’Ajuntament ha organitzat un any més les «Activitats esportives nadalenques» i el «Nadal a la biblio». Dos programes que permetran que els xiquets i les xiquetes aprofiten les seues vacances de Nadal fent esport o realitzant diverses manualitats a la biblioteca municipal.

Pel que fa a les activitats esportives, s’ha ampliat l’oferta amb una nova disciplina: el patinatge. Aquest se sumarà a la pilota valenciana, el futbol i el senderisme. Tots aquestos esports s’oferiran entre els dies 26 i 30 de desembre i el 2 i 3 de gener a un màxim de 40 xiquets i xiquetes d’entre 6 i 12 anys.

El Nadal a la biblio consistirà, com ja és habitual, en diversos tallers i manualitats per als més menuts que se realitzaran entre els dies 26 i 31 de desembre, de 10 a 13 hores. En aquesta activitat, dirigida a xiquets i xiquetes d’entre 3 i 12 anys, s’han inscrit al voltant de 70 participants.

16 de desembre de 2019

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí