Susana Vidal «El primer és valorar el grau de sofriment que tenen els nostres animalets i, en funció del grau, haurem de prendre unes mesures o unes altres»

0
790

Susana Vidal, veterinària de la consulta clínica situada en Benifairó, per mitjà de l’entrevista realitzada, ens aconsella de com actuar amb els teus gossos o gats, per les seues pors davant els coets o forts sorolls. També ens adjunta quatre enllaços per a disposar de més informació, començant per fer un test per a valorar el grau d’ansietat que pateix.

  • Intente descriure a través de les següents preguntes com reacciona el seu gos als petards o als trons. Pot prendre com a model l’última vegada que el seu gos es va ser exposat a petards o a trons (per exemple, durant l’última revetla, festa local o tempesta). Per a fer el test, punxar ACÍ.

 

  • Ford, l’empresa d’automòbils, ha anunciat que aplicarà la seua tecnologia de Control Actiu de Soroll, present en el seu model de cotxe més recent, el Ford Edge SUV, en la fabricació de casetes per a gossos que aïllen del soroll exterior. Així que si la teua mascota és de les quals senten terror en les festes humanes per les explosions de focs artificials, petards i altres sorolls descontrolats i insuportables per a ells, esteu d’enhorabona. Per a veure la caseta punxar ACÍ.

 

  • COM AJUDAR EL TEU GOS AMB LA POR Als SOROLLS FORTS COM A TEMPESTES O PETARDS? Punxar ACÍ.

 

  • Sabies que…?
    Els gats es comuniquen mitjançant missatges que alliberen de forma natural i es detecten en l’aire: «missatges de felicitat».
Utilitzant el missatge que els tranquil·litza de forma natural, FELIWAY ajuda al fet que el teu gat s’adapte molt millor a la vida moderna, restableix els seus comportaments de felicitat i evita els signes d’estrés que demostra marcant amb orina en esprai, arrapant o amagant-se. Més informació ACÍ.

 

ENTREVISTA A SUSANA VIDAL

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí