Tertúlia Esportiva EL CORNER – 25/11/19

0
477

Aquest cap de setmana, Gaspar Zarzoso, president del club de futbol Atlètic Quart, ha presentat la seua dimissió. Decisió anunciada el diumenge dia 24, una decisió difícil per a ell, el futbol és la seua passió, però la salut i família, han sigut motius contundents per a no seguir amb el projecte que, ell mateix, va formar part en els inicis del club.

Des de Ràdio Vall de Segó i de la meua persona, agrair-li totes les atencions rebudes del club i de la seua persona. Esperem el millor per a ell, després del canvi imprevist en el seu dia a dia. Gràcies Gaspar.

Pel que fa a la jornada, resultats molt negatius per als dos equips de Quart, el femení perd a Riba-roja i el masculí no pot amb el vent i volen els punts. A casa sempre cal eixir a guanyar, però l’empat de l’Almenara davant el Soneja es pot considerar com a bo. Els juvenils del CF Faura, imparables ells, golegen al Biensa i demostren la seua superioritat enfront de tots els seus rivals.

A continuació poden escoltar la interessant tertúlia, on apareix un missatge aconsellant als jugadors del Quart, que millor no acudisquen a la tertúlia esportiva El Corner, després de l’horrorós partit realitzat. No solament passa en els equips de primera divisió.

Per a escoltar en el mòbil, tocar on diu: Reproducir en navegador o bé descarregar-se l’aplicació de ivoox.

 

 

 

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here