Un capellà cobra per la missa de les noces segons l’escot de la núvia

0
676

El sacerdot Cristiano Bobbo, rector de les localitats de Oriago i Ca’Sabbioni, en la part continental de Venècia està cansat de veure núvies que acudeixen a les seues noces amb el que considera que són vestits massa curts o mancats de decòrum.

Així que aquest rector ha proposat imposar una taxa o impost a les núvies, de manera que cobrarà un euro per cada centímetre d’escot més a baix de la línia de la clavícula, segons declaracions que va fer una secció setmanal que té en l’informatiu La Veu de la Riviera i que recull ABC.

«Les deformacions de la moda hui sembla imposar models que estimen recrear-se en experiències possiblement desviades i desbordants», deia el capellà, que amb una certa sorna i en to de broma animava als seus companys cures a establir «una taxa que s’hauria de pagar en proporció a la decència del vestit de la núvia, que molt sovint es presenta vulgar i sense gust, inadequat per a l’ocasió. Així, les que es presenten més desvestides, més paguen».

Podcast – Per a escoltar en el mòbil, tocar el text: Reproduir en Navegador

«Seria important que les esposes feren comprendre, a través de la senzillesa i el bon gust del seu vestit, la poesia i frescor del moment que estan vivint», recomanava a les seues feligreses casaderes el sacerdot.

Més tard Bobbo va aclarir que les seues paraules eren només una «provocació jocosa», però va agregar que era una cosa que li agradaria fer perquè a vegades les núvies es presenten a les noces amb abillaments «inapropiats per a les circumstàncies».

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí