Un total de 30 xiquets i xiquetes omplin l’Escola de Nadal organitzada per l’Ajuntament de Benifairó

0
235

Aquesta activitat es durà a terme els dies 26, 27, 28 i 29 de desembre i del 2 al 5 de gener de 9 a 14 hores

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Benifairó torna a organitzar la tradicional Escola de Nadal del municipi. Un total de 30 xiquets i xiquetes des de primer cicle d’Educació Infantil fins a sisé curs de Primària s’han inscrit a aquesta activitat, que es durà a terme durant les vacances escolars en les instal.lacions del CEIP L’Ermita. Tal i com exposa l’alcalde de Benifairó, Toni Sanfrancisco, “un any més estem molt contents de la gran acollida que ha tingut aquesta iniciativa, que ha cobert totes les places disponibles”

L’Escola de Nadal es durà a terme els dies 26, 27, 28 i 29 de desembre i del 2 al 5 de gener, en horari de 9 a 14 hores “Aquesta iniciativa té com a objectiu ajudar a conciliar la vida laboral dels pares i mares amb l’educació dels seus fills i filles. D’aquesta manera, oferim als pares i mares la possibilitat de deixar als seus fills i filles a càrrec de personal especialitzat durant les vacances escolars de Nadal”, exposa el regidor d’Educació de l’Ajuntament de Benifairó, José Álvarez. 

Durant els huit dies en què es desenvoluparà aquesta activitats, els alumnes participaran en activitats lúdiques i formatives, com tallers, jocs d’habilitat, manualitats o gimcanes, entre altres. El preu de l’Escola de Nadal és de 20 euros. “Sobre aquest preu apliquem un descompte de 5 euros a les famílies nombroses i als qui inscriguen a dues o més germans”, conclou el regidor José Álvarez.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí