FAURA ES VIST DE SOLIDARITAT I FESTA PER A L’ÚLTIMA RUNCÁNCER VALÈNCIA DE L’ANY

0
380

La marxa no competitiva per a la lluita contra el càncer anirà acompanyada d’una completa programació per al matí del 31 de desembre

Amb gran entusiasme i un esperit festiu, Faura acollirà novament l’última RunCáncer València de l’any el pròxim diumenge, 31 de desembre. Aquesta especial jornada, més que una carrera, és un acte de solidaritat comunitària en la lluita contínua contra el càncer que, en aquesta tercera edició, vindrà acompanyada d’un ampli programa d’activitats.

L’esdeveniment, que és ja una tradició en el poble, convoca a famílies, amics i amigues a unir-se en una marxa no competitiva de 3 kilòmetres. La ruta, que és en realitat un passeig d’unitat i esperança, començarà en la plaça Mestre Enric Garcés, a les 11 hores.

Durant la passada edició, Faura va aconseguir recaptar 2.715 euros, una significativa suma que va ser donada íntegrament a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). Enguany, en aquesta tercera edició, l’Ajuntament vol superar eixa xifra i continuar fent la diferència.

Després de la marxa, totes les persones participants tindran l’oportunitat de gaudir d’un merescut xocolate calent, recarregant energies per al que seguix: una festa per a tots i totes amb Pop’s Corn. Un grup musical que promet fer ballar a grans i xicotets amb el seu repertori divertit i familiar.

Però això no és tot. En un gir únic i emocionant, l’esdeveniment culminarà amb unes campanades molt especials, simbolitzant l’esperança i determinació en la lluita contra aquesta malaltia.

A més, aquelles persones que no puguen participar en la marxa tindran l’oportunitat de contribuir a la causa durant tot el matí, ja que s’instal·larà un estand de la AECC per a continuar recollint donacions, permetent així que tots i totes puguen aportar el seu granet d’arena.

L’alcaldessa de Faura, Consol Duran, ha destacat que “aquesta marxa és més que una simple activitat”. “És un motiu més per demostrar la solidaritat, la convivència i l’esperit festiu de Faura”, ha explicat. “Junts i juntes podem marcar la diferència -ha continuat- i celebrar, tal com estem fent des de fa tres anys, un cap d’any ple d’esperança i comunitat”.

ADQUISICIONS DE DORSALS I CAMISETES

Totes les persones interessades en realitzar la marxa poden adquirir el seu dorsal, camiseta o bidó a l’ajuntament en horari d’oficines, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí