JUNTS PER FAURA ACONSEGUEIX QUE FAURA POSE EN MARXA UN SERVEI PER A JOVES D’ASSESSORAMENT EN MATÈRIA DE LLOGUER I EMANCIPACIÓ

0
394

Al ple del passat dilluns 27 de novembre la coalició Junts per Faura va aconseguir l’acord per a què l’Ajuntament pose en marxa un servei d’assessorament per als més joves en matèria d’accés a l’habitatge per a facilitar l’emancipació del jovent. La proposta també demana que es faça una radiografia de la situació de l’emancipació juvenil al conjunt de les Valls per tal de detectar problemes a resoldre que impedisquen als i les joves accedir en una edat i condicions òptimes a l’emancipació. La moció va comptar amb el vot favorable del PSOE i el vot contrari del Partit Popular. En paraules del portaveu republicà, Domènec Garcia, “Hem oferit la nostra col·laboració al govern municipal, així com al conjunt de la Mancomunitat, per fer realitat aquesta proposta que ajude als més joves a trobar el seu camí de l’emancipació. No entenem el vot contrari del Partit Popular, tot tenint en compte que és una mesura interessant per a la gent jove, altament necessària i que no implica una gran despesa econòmica”.

La coalició valencianista també va vore aprovades les altres dos proposicions que presentava: la primera demana el manteniment del Fons de cooperació municipal i la segona, l’aturada immediata del genocidi del govern israelià sobre Gaza. Aquesta última es va aprovar amb l’abstenció del PP.

Al Ple també va arribar el debat sobre l’amnistia als presos polítics i els encausats pel procés a Catalunya. Aquesta proposta, que va arribar de la mà del PP, va comptar amb el vot contrari de la majoria socialista i del grup de Junts per Faura.

En paraules del portaveu de Junts per Faura: “Aquesta proposta és una oda a la incoherència. El PP, abraçant les postures més extremades de Vox, ens presenta una proposta que posa en dubte els fonaments més bàsics de l’estat de dret i demana la reversió de qualsevol llei d’amnistia. Els vam haver de recordar que ells són el partit més amnistiat de la història des del franquisme, amb l’amnistia a personatges com Manuel Fraga, fins a l’amnistia fiscal per a defraudadors que va beneficiar a alts càrrecs del partit en l’època més fosca de la corrupció a l’estat espanyol” va sentenciar Domènec Garcia.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí