ACTE DE CELEBRACIÓ DEL 20 ANIVERSARI DEL COL·LEGI SANT VICENT FERRER DE FAURA

0
956

El mateix dia 26 de novembre, però de l’any 1999, el Conseller d’Eduació Manuel Tarancón va inaugurar el col·legi actual, acompanyat per Enric Ferrer, alcalde de Faura i de Vicent Garcés, director del col·legi.

Ahir, 26 de novembre de 2019, es va celebrar l’acte de celebració del 20É Aniversari de la seua inauguració amb la presència de Toni Gaspar, alcade de Faura i president de la Diputació de València; Cristina Fernández, regidora d’educació; Josep Vivas, president de la AFA; Jose Cosín, director actual; Vicent Garcés, anterior director; familiars d’alumnes i, sobretot, tots els alumnes del centre.

En finalitzar les paraules de les persones esmentades, es va presentar la maqueta en 3D, del futur col·legi i panells plens de fotografies. Posteriorment, es va degustar un xocolate amb la seua corresponent coca.

A continuació poden veure un vídeo resum de l’acte, acompanyat d’entrevistes. I, tornant a l’any 1999, imatges inèdites d’Enric Ferrer, Vicent Garcés, membres del Consell Escolar, alumnes,… del moment de la inauguració.

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí