ARRANCA EL FESTIVAL ‘MÚSICA A LA FRESCA’ A QUARTELL

0
792

Una vegada passades les festes patronals, la localitat de Quartell s’endinsa aquesta setmana en una nova proposta cultural impulsada per joves músics del poble. Es tracta de la primera edició del festival ‘Música a la fresca’.

Aquest festival, que comptarà amb tallers per a músics i públic en general i concerts totes les nits, donarà inici el proper dimecres amb el taller i posterior concert de l’especialista en percussió corporal Enric Pizà. El dijous serà el torn del quintet de metalls V-Brass, amb una dilatada trajectòria sobre els escenaris i que faran gaudir al públic amb un variat repertori. Aquest concert anirà precedit d’un taller d’efectes cinematogràfics a càrrec del percussionista David Merseguer.

El divendres 10 el festival es plenarà de música moderna de la mà del grup de jazz ‘EnjazzBand’, un habitual a les nits d’estiu de Quartell. El quintet farà un taller per la vesprada adreçat a músics de tots els nivells, sobre el llenguatge i la improvisació en el jazz per a culminar la jornada amb un concert amb els alumnes del taller.

Per a finalitzar, el dissabte hi haurà un taller d’iniciació a la  composició a càrrec de David Sebastian i el grup Djilangdiang, de percussió i dansa africana seran els encarregats de clausurar la primera edició del ‘Música a la fresca’, una cita amb la cultura que ha fet possible la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Quartell i la col·laboració d’alguns comerços locals.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí