El Quart a un punt d’ascendir a preferent en l’última jornada i el mercat de jugadors està calent

0
262

A una sola jornada estem perquè finalitze la temporada per als nostres equips de futbol de la Vall de Segó. En primera regional, el Quart és l’únic que es juga una cosa important, ascendir a la regional preferent. Per a això, només necessita aconseguir un punt, és a dir, empatar enfront del FB Sagunt. En cas que l’Albuixec no aconseguisca la victòria, el Quart, en qualsevol resultat, ascendiria. El partit tan crucial el jugarà a casa però, no en el Mangriñan, serà en les instal·lacions del col·legi Mas Camarena. Tot aficionat que desitja acudir al partit i poder celebrar l’ascens, el pot fer gratuïtament amb l’autobús que posarà el club.

D’altra banda, el Faura va rebre a l’Almenara, partit de rivalitat i sense res en joc, l’Almenara es va emportar els tres punts amb el resultat de 3-4 gols.

Els juvenils del Faura, l’altre equip que es juga molt, van fer un bon partit enfront del Castelló, però la sort no els va acompanyar. Necessitaven els tres punts per a eixir de la dramàtica situació que es troben per a descendir; faltaven 4 minuts perquè finalitzara el partit amb el resultat d’empat a zero i penal a favor del Faura, ho llança el bo de Pau Ferrer i el porter, fent una gran parada, trenca totes les il·lusions d’eixir del pou. Ja en el descompte, el Faura tot bolcat, en una contra, el Castelló va marcar el seu gol i afona més el vaixell. Només un miracle el pot solucionar.

La tertúlia El Corner, ha rebut la visita d’Adrián Esbri, entrenador de l’Almenara i la de Miquel Orenga, coordinador de l’Almenara. Ja estan amb els fitxatges per a la pròxima temporada, escoltar la tertúlia.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí