El Reglament de Govern Obert de Benifairó de les Valls s’obri a suggerències ciutadanes abans d’aprovar-se pel Ple

0
286
  • La ciutadania podrà consultar l’esborrany i realitzar comentaris 
  • L’Ajuntament de Benifairó de Les Valls fa un pas endavant cap a la participació ciutadana

L’Ajuntament de Benifairó de les Valls en el seu compromís cap a un govern més participatiu convida a la ciutadania a fer aportacions per al Reglament de Govern Obert abans de la seua aprovació definitiva en el Ple Municipal.

Aquest procés de consulta que busca involucrar activament al conjunt de la població, es durà a terme a través d’un qüestionari que es podrà emplenar digital i presencialment a l’Ajuntament. Tots els veïns i veïnes de Benifairó de les Valls, tindran l’oportunitat d’expressar les seues opinions, suggeriments i propostes per a millorar i enriquir el Reglament de Govern Obert.

Aquest procediment busca la participació ciutadana d’igual forma que l’anterior, en el qual es va realitzar una enquesta a la ciutadania per analitzar la normativa municipal, l’estructura organitzativa, els plans i els projectes existents. 

Amb tot, també es pretén garantir la transparència en la gestió pública i la rendició de comptes com a pilar fonamental en el funcionament de l’Administració pública.

L’Ajuntament de Benifairó de les Valls destaca la importància de la participació ciutadana en la presa de decisions municipals i anima a tots els veïns a participar activament.

El qüestionari estarà disponible a partir del 4 d’octubre i estarà obert fins al 13 d’octubre. L’Ajuntament espera rebre una àmplia gamma d’idees i propostes que contribuïsquen a enriquir el Reglament de Govern Obert i enfortir la democràcia local.

Es pot consultar l’esborrany en la següent adreça: https://drive.google.com/drive/folders/1nVzxFZvj9ETCLWtPO0jEUm2cOoNSMCtb, i accedir al qüestionari, entrant al següent enllaç: https://forms.gle/NBh8inAzs17AjEyD6. A més, els dos documents també estaran disponibles en paper a l’Ajuntament.

La redacció del Reglament de Govern Obert compta amb el finançament de la Generalitat Valenciana i la Diputació de València.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí