ESTE NADAL L’AJUNTAMENT DE FAURA REGALA MÉS DE 4.000 EUROS

0
643

La Campanya de Nadal per donar suport al comerç local incorpora novedoses iniciatives i augmenta els premis

Esta setmana arranca la campanya de Nadal de suport al comerç local de l’Ajuntament de Faura amb més de 4.000 euros entre totes les iniciatives que la conformen.

Enguany l’Ajuntament ha optat per fer una campanya diferent i reforçada, buscant animar la ciutadania a consumir als comerços del poble en un any on la pandèmia de la COVID-19 ha sacsejat amb força l’activitat econòmica i social. “Creiem que tots i totes les faureres tenen a Faura tot el que necessiten, un teixit comercial molt ampli i una restauració molt variada. Sense eixir de Faura podem obtenir qualsevol cosa que desitgem, per això apel·lem a la ciutadania perquè faça les compres a Faura i d’aquesta manera donar suport al nostre teixit local, que és el que dóna vida al nostre poble”, explica la tinent d’alcalde, Consol Duran.

Regalar il·lusió és l’objectiu de la iniciativa més potent que no començarà fins al pròxim cap de setmana i que està envoltada de misteri. L’Ajuntament no ha volgut revelar els detalls d’aquesta novedosa idea buscant l’efecte sorpresa tant dels comerciants com dels i de les faureres. Acompanyant esta iniciativa trobem un any més, i ja van 9 edicions, el Concurs d’Aparadors Nadalencs amb el qual, a més de crear un ambient nadalenc i festiu, tracta de dinamitzar i posar en valor el comerç de proximitat. Des del dia 9 de desembre, els aparadors estan a punt no sols per a rebre la visita del jurat, que valorarà la creativitat, la innovació, l’originalitat, la il·luminació i la integració amb el gènere del comerç, sinó la de totes aquelles persones que es vulguen apropar. L’Ajuntament premiarà els tres millors aparadors

A més, també es convoca novament el Concurs d’Aparadors via Facebook, en què els i les internautes poden votar el que més els agrade entre els 9 comerços que participen fins al 24 de desembre. Entre totes les persones que participen en les votacions es farà un sorteig de vals de compra que s’hauran de gastar en els comerços que participen en el concurs. Enguany s’han augmentat la quantitat de vals, passant de 4 a 8 vals de compra per un valor de 50 €, que els i les afortunades podran gastar fins al 5 de gener.

L’última de les iniciatives és “Il·lumina el Nadal de Faura”. Una crida per a il·luminar i decorar les façanes o els jardins perquè la crisi sanitària no acabe amb l’esperit nadalenc. Entre les persones que envien fotos de les seues decoracions es realitzarà un sorteig de vals de compra. “Han sigut temps difícils, però amb l’arribada del Nadal toca recuperar l’esperit de poble que ens uneix i posar en marxa la resiliència que ens caracteritza per seguir mirant al futur amb esperança. Este és el propòsit amb què naix esta nova proposta”, assenyala Duran.

18 de desembre del 2020

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here