FAURA POSA CARA A L’AUTISME

0
343

La iniciativa ha estat d’un treballador municipal amb una filla amb TEA

L’Ajuntament de Faura dona visibilitat al Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme amb la imatge somrient de la filla d’un treballador municipal. Amb aquesta acció, ell i la seua dona professora volen crear consciència en la societat, posar en relleu la necessitat de contribuir a la millora de la qualitat de vida de les persones amb autisme i reivindicar el seu dret a fer “Un viatge feliç per la vida” tal com proclama el lema d’enguany.

Així doncs, el dissabte 2 d’abril, Carla i el seu somriure seran les protagonistes a les xarxes socials de l’Ajuntament. Però, als seus pares els agradaria que l’acció no es quedara circumscrita a les xarxes municipals i, per això, fan una crida a la participació per tal d’aconseguir que el cartell es faça viral.

A més d’esta iniciativa, l’Ajuntament va acordar en Junta de Govern sumar-se a les reivindicacions del moviment associatiu de l’autisme a Espanya que posa el focus en la detecció i diagnòstic, en l’atenció precoç, en l’educació, i en la vida adulta i envelliment, com els àmbits principals per seguir treballant per millorar la qualitat de vida d’aquest col·lectiu.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí