Fet històric, l’estació de rodalies s’emplaçarà a Faura, en el 2016

0
295

Finestra-ReyGran notícia i important per als pobles de les Valls. Avui dia 28 de desembre, ha sigut publicat en el butlletí TBO, la pròxima construcció, en el 2016, de la nova estació de rodalies de les Valls en la localitat de Faura.

El seu nou emplaçament estarà situat en els actuals camps de tarongers que limiten amb el barri, batejat a nivell col·loquial com, «Txernòbil».

Després de llargs anys de lluita i dur treball han arribat els fruits. Tots els veïns de les Valls podran utilitzar el transport públic amb una regularitat de pas de 30 minuts. Els estudiants per a estudiar, els treballadors per a treballar, els polítics per a polititzar i els que estan en desocupació per a anar al Corte Inglés, a les rebaixes clar.

Renfe
Actual Estació

Tots es beneficiaran d’aquesta infraestructura tan reivindicada, i sense precedents, en la nostra història recent. Segons fonts informatives també s’està estudiant la possibilitat que, en el primer any de servei, el bitllet tindrà una bonificació del 50% per les molèsties causades en els anys anteriors. I en cas de no haver-hi seients lliures, els passatgers de les Valls tindran preferència de seient.

Tant de bo fóra realitat aquesta notícia, avui és el dia 28 de desembre, dia dels sants innocents. Sé, que aquest projecte, no ho veurem mai realitzat però, sí podríem veure i gaudir de les promeses, en diverses legislatures, de les millores en la seguritat, comunicació i instal·lacions de l’actual estació de les Valls.

 

Sóc un innocent més i senc que, per un moment, l’alegria haja condit per les xarxes. Estaria be tindre un millor servei, però!

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí