Junts per Benifairó torna a omplir la Casa Sánchez Coello en el seu acte de campanya

0
479

Comunicat de Junts per Benifairó

Aquest divendres, la coalició Junts per Benifairó, formada per Compromís i Esquerra Republicana, ha celebrat el seu acte central de campanya a la casa Sánchez Coello. De la mateixa manera que en la presentació de la candidatura, Junts per Benifairó ha tornat a omplir la Casa Sánchez Coello en aquesta ocasió per escoltar a Carles Esteve, diputat de Compromías a les Corts Valencianes, Josep Lluís Albinyana, president del Consell Preautonòmic del País Valencià, Francisco Cosme, nº 3 de la candidatura i Adela Alba, candidata a l’alcaldia de Benifairó de les Valls.

Carles Esteve, diputat de Compromís que s’estrena aquesta legislatura a les Corts Valencianes ha destacat que “cal anar a votar per defensar els interessos del valencians a la Unió Europea, perquè cal donar suport a les forces que ens defensen en qüestions tan importants com el sector citrícola.”

Per la seua banda, Josep Lluís Albinyana ha fet una defensa aferrissada dels drets i llibertats fonamentals que estem veient amenaçats per les actuacions de l’Estat espanyol i ha manifestat que “davant la societat vertical i jerarquitzada que representa la monarquia borbònica, els republicans i republicanes volem una horitzontal on tots i totes en mirem a la cara en igualtat”.

Francisco Cosme, número 3 de la candidatura de Junts per Benifairó, ha remarcat que “encara que seria molt fàcil no implicar-se i deixar que les coses continuen com fins ara, Benifairó necessita un canvi i hem d’esforçar-nos entre tots per fer-lo”.

Per últim la candidata a l’alcaldia de Junts per Benifairó, Adela Alba, ha posat en valor un programa electoral que “és fruit de les propostes dels nostres veïns i veïnes, formen part del nostre projecte o no”. Tanmateix, ha manifestat que “tenim un programa ambiciós on es reflexa un projecte a curt, mig i llarg termini.  Sabem que hi haurà certes coses que no podrem fer en una legislatura, però com a tot treballador del camp sap hi ha que començar plantant la llavor”.

La candidata ha remarcat que “el projecte de futur per a Benifairó no el volem fer tancats en un despatx a l’Ajuntament, sinó que volem implicar a tots els rifenyos i rifenyes. El canvi al nostre poble passa per Junts per Benifairó i cal que ens unim per a aconseguir-lo”.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí