JUNTS PER FAURA DEMANA LA CREACIÓ D’UNA BORSA D’HABITATGE JOVE PER A FACILITAR L’EMANCIPACIÓ DE LA GENT MÉS JOVE DE LES VALLS

0
361

El grup municipal de Junts per Faura ha presentat 3 proposicions al proper Ple de l’Ajuntament de Faura que tindrà lloc el dilluns 27 de novembre

A la primera, la coalició valencianista demana que des de l’Ajuntament i la Mancomunitat es faça una radiografia de les problemàtiques actuals de l’emancipació juvenil i s’impulse la creació d’una borsa d’habitatge jove que puga aportar solucions a l’escassa i prohibitiva oferta de vivendes que dificulten l’emancipació dels i les més joves de Les Valls.

En paraules del portaveu del grup, Domènec Garcia ‘cal establir un servei d’assessorament per a què les persones més joves en edat d’emancipar-se i iniciar un nou episodi en la seua vida, siguen conscients de la situació actual i de totes les ajudes i possibilitats que tenen donada la seua condició’.

També el grup de Junts per Faura ha presentat una proposició en la qual condemna el genocidi del govern israelià cap a la Franja de Gaza i en demana que s’ature la invasió immediatament. Així mateix, els republicans demanen que es complisquen d’immediat les resolucions de la ONU i l’aturada del conflicte.

Per últim, la coalició d’esquerres ha proposat que el Ple inste a la Generalitat i a la Diputació de València a garantir la suficiència financera de les entitats locals mantenint i augmentant els Fons de Cooperació Municipal.

En paraules de membres de la coalició valencianista ‘les aportacions d’aquestos fons són cabdals per a la suficiència financera i el manteniment de molts dels projectes locals dels ajuntaments, especialment els més menuts, i és molt important que des de les institucions valencianes es continue apostant per aquestos projectes’.

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí