La Volta a peu a Benifairó de les Valls, amb més de 200 corredors, li ha donat un colorit especial al poble

0
1088

Dijous que ve, en condicions de normalitat, el bou per baix; el divendres, el bou de la llibertat i el dissabte, el bou del poble i la baixada de la Bon Succés. Tot això seria l’aperitiu d’inici de les festes locals de Benifairó de les Valls. Doncs bé, res d’això, per segon any consecutiu, es podrà realitzar pel motiu que tots ja sabem.

Però, en aquest any, Benifairó li ha donat colorit de festa als seus carrers mitjançant la 10a volta al poble i terme, amb els més de 200 corredors que han participat per a córrer els 7’5 km de recorregut.

Ha sigut tot un èxit la volta per l’organització i participació, tant de corredors com de voluntaris i de la respectuosa aplicació, per tots, de totes les mesures de seguretat marcades per sanitat pública. Perquè la 10a volta fora un èxit, l’Ajuntament ha necessitat la col·laboració del Club d’Atletisme La Vall de Segó, Centre Excursionista La Vall de Segó, el Club de Futbol Atlétic Quart, voluntaris en general i pot ser que a algú més que em deixe pel camí i, com no, a l’empresa Cronometra amb labors d’inscripcions i control de carrera.

Han hagut carreres des de la categoria d’aleví, fins a la de sèniors. La vencedora femenina absoluta per als 7’5 km. ha sigut María Rubio, amb un temps de 32’19 minuts i el masculí Javi Cabrero, amb 25’31 minuts.

En el següent vídeo podran veure un resum de la carrera i veuran arribar a meta a corredors locals i a tots els vencedors des de la categoria d’aleví. Així com de tot l’ambient i familiars.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí