L’Ajuntament de Benifairó ha reasfaltat el Camí de l’Ermita del Bon Succés

0
263

La millora d’aquest camí rural era una demanda dels veïns i veïnes, encara que no deixa de ser una pena que no arribe l’asfaltat fins a la mateixa ermita. És camí privat

Les obres, amb un pressupost de quasi 70.000 euros, han sigut finançades conjuntament per la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament de Benifairó

L’Ajuntament de Benifairó de Les Valls ha finalitzat durant les últimes setmanes les obres de condicionament del Camí de l’Ermita, una important reivindicació dels veïns i veïnes del municipi, que utilitzen en gran mesura aquest camí.

Les obres han suposat la millora d’un total de 360 metres lineals del camí, que es trobava molt deteriorat. En primer lloc es va procedir a reomplir amb pedres i compactar els marges del camí en aquelles zones que estaven en pitjors condicions. Així mateix, s’ha instal.lat una canonada de 60 centímetres de diàmetre per a facilitar l’evaquació de les aigües pluvials. Finalment, s’ha reasfaltat tot el paviment, que comptava amb gran quantitat de forats i irregularitats.

Les obres han suposat una inversió de 69.702,68 euros. La Conselleria d’Agricultura ha subvencionat un 60 per cent del cost de les obres, és dir, 39.482,18 euros, mentre que la resta, 30.220,50 euros, han sigut aportats per l’Ajuntament de Benifairó.

Tal i com exposa l’alcalde de Benifairó de Les Valls, Toni Sanfrancisco, “estem prou satisfets del resultat de les obres, ja que el Camí de l’Ermita és un dels més transitats de la zona rural del nostre terme municipal i les seus condicions no eren les més adequades. Les nostres gestions van fer possible que la Conselleria incloguera el Camí de l’Ermita dins de les ajudes per a millorar camins rurals de titularitat municipal i la zona objecte de les obres ha experimentat una gran millora. El nostre objectiu és continuar condicionant el àrea rural de Benifairó, tant a través de subvencions com mitjançant recursos municipals”

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí