L’AJUNTAMENT DE FAURA SOL·LICITA A CONSELLERIA AMPLIAR EL TERMINI D’EXECUCIÓ DE L’OBRA DE “LA PROTECTORA”

0
781

La decisió, adoptada al Ple, busca readaptar el conveni de col·laboració amb la Generalitat per evitar perdre la subvenció d’aquestos treballs

Les dificultats sobrevingudes durant el procés d’execució de l’obra de Remodelació de l’edifici “La Protectora”, que han provocat dues rescissions contractuals i han motivat nous procediments licitatoris amb diverses modificacions del projecte, dificulten en gran mesura el compliment del que es preveu en una de les clàusules del conveni subscrit amb la Generalitat, a través de la Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica per a la subvenció corresponent a aquestos treballs durant el 2022. En concret, per a la que fa referència a la finalització del termini de justificació de la inversió executada. És per això que l’Alcaldia ha portat al Ple de juliol una moció per tal de sol·licitar a la Conselleria l’ampliació del termini d’execució de l’obra o, en el seu cas, que estudie la subscripció d’un nou conveni que reculla la subvenció corresponent a la part d’obra no executada en el present exercici. L’acord ha estat adoptat per unanimitat.

Ple Ajuntament de Faura 21 juliol 2022

En un altre punt de l’orde del dia, s’ha aprovat per unanimitat el Compte General de la Corporació de l’exercici 2021, integrada pels estats i comptes de l’entitat local.

Així mateix, s’ha aprovat definitivament amb el vot favorable de tots els membres del plenari l’Estudi de Detall de l’edifici “El Musical”.

MOCIONS DELS GRUPS MUNICIPALS

Pel que fa a les mocions dels grups municipals, el PP ha presentat una moció amb motiu del XXV aniversari del segrest i assassinat de Miguel Ángel Blanco per ETA, que acorda, entre altres punts, “manifestar la necessitat de recordar i homenatjar totes les víctimes del terrorisme, referència ètica i política del nostre sistema constitucional, que simbolitzen la defensa de llibertat i de l’Estat de Dret”. L’acord va ser aprovat per majoria, amb els vots a favor de PP i PSOE, i l’abstenció de Junts per Faura.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí