Marcelo, veí de Faura, actua en la pel·lícula Blasco Ibáñez de Juan García Berlanga

0
1137

En conversa amb Marcelo Antonio, veí de Faura, va eixir a relluir les celebracions que s’estan realitzant pel centenari de Juan García Berlanga, director de cinema. Marcelo m’ha contat que va estar sota la direcció de Berlanga en la pel·lícula Blasco Ibáñez, any 1997.

Pel·lícula:

Vida i amors de l’escriptor valencià Vicente Blasco Ibáñez, des dels seus inicis fins a convertir-se en un novel·lista conegut, periodista compromés i editor prestigiós.

Minisèrie dirigida per Luis García Berlanga sobre la controvertida figura de Vicente Blasco Ibáñez, un dels autors espanyols més venuts a l’estranger, que a vegades no va rebre el suficient reconeixement a Espanya. Cínic, idealista i rebel, Blasco Ibáñez va fer de la seua pròpia existència una obra literària, convertint-se en l’hereu de l’esperit inquiet del Segle d’Or. En la pel·lícula, l’escriptor està interpretat per Ramón Langa, a qui hem pogut veure en pel·lícules com “La ciutat dels prodigis” o “Yoyes”, però que sobretot és conegut pels seus doblatges a actors com Bruce Willis o Kevin Costner. Completen el repartiment, Ana Obregón, Manuel Alexandre o Emma Penella, entre altres.

Podcast de la conversa amb Marcelo Antonio – Per a escoltar la conversa en el mòbil, tocar el text: Reproduir en Navegador

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí