LA BIBLIOTECA ACULL DEL 23 D’ABRIL AL 3 DE MAIG UNA EXPOSICIÓ DEL PINTOR  ENRIQUE BARRERA

0
395

L’artista de Benifairó exhibeix a Faura un centenar de dibuixos realitzats a llapis, carbó i retolador

Ajuntament de Faura

Novament la biblioteca municipal de Faura es transforma en un espai expositiu per donar cabuda als treballs de diversos artistes locals. En aquesta ocasió, el centre cultural servirà per a mostrar des del pròxim dimarts, 23 d’abril, un centenar de dibuixos a llapis, carbó i retolador d’Enrique Barrera, on aquest artista autodidacte de Benifairó de les Valls donarà a conéixer part de la seua obra, i on es podran trobar llocs tan emblemàtics de les Valls com la Font de Quart o el Palau dels Comtes d’Orbe i Pinies, de Quartell.

L’exposició d’aquest pintor enamorat de l’art abstracte es podrà visitar fins al dia 3 de maig en l’horari de la biblioteca, és a dir, de dilluns a divendres, de 16.30 a 20.30 hores i els dimarts també de matí, de 9 a 12 hores.

La col•lecció de Barrera, que va començar la seua carrera artística quan es va jubilar, està composta per més de 400 dibuixos, entre els que hi ha, no solament paisatges, sinó també pintures abstractes o retrats. A la biblioteca de Faura es podran contemplar al voltant d’un centenar d’ells.

18 d’abril de 2019

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí