L’Ajuntament de Quart de les Valls exempta als locals hostaleria la taxa d’ocupació de la via pública 2021

0
465

També ha autoritzats als restaurants l’ampliació de les terrasses durant el cap de setmana

Dijous 11 de març de 2021. Quart de les Valls

L’Ajuntament de Quart de les Valls ha comunicat als hostalers del municipi l’exempció del pagament de la taxa d’ocupació de via pública per a l’any 2021. El passat 2 de març la Generalitat Valenciana va fer públiques noves mesures de prevenció davant la COVID-19 on s’aprovava la reobertura del sector hostaler a la Comunitat Valenciana. Aquest serà el segon cap de setmana en el que els bars i restaurants obrin les seues terrasses per donar servei als veïns del poble.

«En aquests mesos de pandèmia, les empreses estan sent colpejades amb força. Nosaltres tenim una xarxa empresarial molt menuda al nostre poble, i sens dubte, l’hostaleria esta sent la més perjudicada pel seu tancament o reducció d’aforament», ha declarat Néstor Albert, alcalde del municipi.

El dia 9 de març es va celebrar una reunió de la Taula de Desescalada de l’hostaleria valenciana on es va parlar de l’obertura de l’interior dels locals. Hui, dia 11 de març, el Consell ha anunciat la nova mesura d’ampliar l’aforament de les terrasses dels bars al 100% i l’interior a un terç de la capacitat. Mantenint-se l’horari fins a les 18 hores. Encara així l’ajuntament ha autoritzat als restaurants l’ampliació de les terrasses durant els matins del cap de setmana encara que aquesta decisió fa que siga necessari tallar dos carrers.

«Entenem que aquestes dues decisions no resoldran el problema, però intentem aportar el nostre granet d’arena per tal d’ajudar en aquests moments. Agraïm al veïnat la bona resposta i l’acceptació al tall de carrers els cap de setmana, per tal que els dos bars del nostre poble puguen ampliar les terrasses i d’aquesta forma poder complir amb totes les mesures de seguretat», senyala Albert.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí